Nieuwe gerechten uit de keuken van Villa Augustus

De nazomer en de herfst doen hun intrede op de nieuwe menukaart van Villa Augustus. Je kunt er tot medio november onder meer deze heerlijke gerechten op aantreffen: steak tartaar, kedgeree, ossobucco met polenta, kabeljauw met boontjes en chorizo, pizza bresaola en geroosterde appel met vanille-custard.
Lees meer
Op de huid gebakken kabeljauw op een bedje van bonen
De superoogst van 2021

We proberen de rem er een beetje op te houden, maar kunnen niet helemaal voorkomen dat in dit stukje wel érg veel grote woorden worden gebruikt. Het geval wil namelijk dat de moestuin van Villa Augustus en onze zustertuin op Landgoed Dordwijk allebei echt een tópjaar doormaken. Tuinders Daan en Kate vertellen over de superoogst van dit seizoen.
Lees meerCategorieën: Tuin

Kate druk met het wieden van onkruid...
Amarouch Fiddani (42) had er al een half leven in de horeca opzitten voordat hij tien jaar geleden bij Villa Augustus in dienst trad. Nu wil hij er nooit meer weg: ‘Ik heb lang naar een veilige, beschermde werkomgeving moeten zoeken, en hier heb ik die gevonden’.
Lees meerCategorieën: Inspiratie

Amarouch: ‘Ik hou wel van een praatje en vind het dus leuk om mensen te vermaken'
Deze gerechten kun je van 2 tot 8 september buiten de vaste kaart om bestellen in Villa Augustus: Williams-peer met Achelse blauwe, zeebaars in vijgenblad en fines claires Roc'h Viannec Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken

Deze week buiten de kaart om in Villa Augustus

Van 20 tot en met 26 augustus kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen:r atte-aardappeltjes met cavolo nero en antiboise, dorade grise als 'vis van de week', en bietensoep met mascarpone. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven de open keuken.
Lees meer
Bietenoogst in de moestuin...