Tot en met 6 oktober kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pompoensoep met mascarpone, creuses uit de Oosterschelde, pizza met spitskool en gorgonzola, en schol met gebakken tijmaardappeltjes. Nieuw op de wisseltap: Motherbocker van brouwerij Oersoep in Nijmegen.

Lees meer

Op onze menukaart voor de nazomer en herfst staan weer veel schotels die je de komende maanden zelf wil hebben geproefd. We tippen zeker ook dit lunch- of voorgerechtje: escabeche van Noordzeevis met citroen en dille.

Lees meer

Tot en met 29 september kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: minestronesoep met cavolo nero, salade van gerookte biet, makreel en hangop, oesters uit Bretagne, en gebakken schol met geroosterde groenten uit de moestuin.

Lees meer

Tot en met 22 september kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: linzensoep met verbena, fines claires uit Bretagne, buikspek met een salade van koolrabi en radijs, en gebakken schol met seizoensgroenten.

Lees meer
Kok Anouk oogst verbena in de moestuin

Kok Anouk oogst verbena in de moestuin

Op onze menukaart voor de nazomer en herfst staan weer veel schotels die je de komende maanden zelf wil hebben geproefd. Liefhebbers van nieuwe aardappelen bestellen natuurlijk graag dit even simpele als eigenzinnige lunch- of hoofdgerechtje.

Lees meer