Tot en met 19 mei buiten de vaste kaart om in Villa Augustus: pureetje van in de houtoven gegaarde aubergine met entrecote, linzensoep met koriander, dorade en fines claires uit Bretagne.

Lees meer
Linzensoep, aubergine-puree, entrocote en Barbba-natuurwijn

Linzensoep, aubergine-puree, entrocote en Barbba-natuurwijn

Van 29 april tot en met 5 mei kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: caponata met buffelmozzarella, minestronesoep, dorade en fines claires. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven de open keuken.

Lees meer
Pleun oogst bieslook in de moestuin

Pleun oogst bieslook in de moestuin

Kom werken in Villa Augustus! We hebben plek voor je in ons leuke team van kelners (m/v). Ervaring in het bedienen van gasten hoef je nog niet te hebben. Dat kun je snel genoeg van ons leren. Wél vinden we het belangrijk dat je van aanpakken weet. Dat je goed met mensen kunt omgaan. En dat je minstens twee dagen in de week beschikbaar bent. De ideale baan voor jou?

Lees meer

Lente in Villa Augustus! Geniet in ons restaurant van de voorjaarsoogst van groenten, fruit en kruiden uit de moestuin, van onze houtoven-pizza’s en de diverse vlees- en visschotels op onze nieuwe seizoenskaart. Op dit blog laten we je alvast even ‘voorproeven’. Ditmaal: Geroosterde makreel met tabouleh van parelgort en hangop.

Lees meer

Tot en met 14 april kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: gegrilde asperges met geroosterd buikspek en dille, rode poon, uiensoep, en Bretonse oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Asperges met buikspek

Asperges met buikspek