In deze verhalenserie vertellen we je wat er door heel het tuinseizoen heen zoal komt kijken bij de teelt van één van onze gewassen, de Gros Maroc. We kweken deze sappige, diepblauwe druif in 2022 voor het eerst in de moestuin van Villa Augustus. Hier op ons weblog Oogst praten de tuinvrouwen Kate en Karlijn je om de paar maanden bij over de zorg waarmee ze de Gros Maroc nu voortdurend moeten vertroetelen.

Lees meer
Kate en Karlijn in de druivenkas van Villa Augustus

Kate en Karlijn in de druivenkas van Villa Augustus

Anouk Weeda (22) rondde een opleiding in beeldende vorming af, maar besloot vorig jaar dat ze veel liever wilde koken. Zonder veel ervaring solliciteerde ze daarom op een vacature voor een hulpkok in Villa Augustus. En jawel: al snel nadat ze was aangenomen, bleken we met Anouk opnieuw een kooktalent in huis te hebben gehaald. Zelf is ze al net zo enthousiast: ‘Ik heb zó erg naar mijn zin, ik kan soms wel dansen door de keuken.’

Lees meer
Anouk in de bakkerij...

Anouk in de bakkerij...

De markt van Villa Augustus is elke dag tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van onze houtovenpizza’s. Je kunt drie verschillende pizza’s kiezen en ze in twee varianten bestellen: to go of doe-het-zelf. Ook om mee te nemen uit de markt: verse antipasti, brood en taartjes uit de eigen bakkerij, en groenten uit de moestuin.

Lees meer

We zijn op zoek naar een nieuwe collega op onze administratie. Iets voor jou? Melissa wil je met haar verhaal alvast enthousiast maken: 'Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Met elke dag wel weer nieuwe uitdagingen.'

Lees meer

Oliebollen, glühwein en pompoensoep in Villa Augustus! Lekker om mee op te warmen na een wandeling door onze wintertuinen. Ook to go: taartjes, koekjes, koffie, thee en drankjes. Onze markt zelf is open voor afhaalpizza's en antipasti. En natuurlijk voor dat ene bijzondere cadeautje waar je voor de jaarwisseling nog op zoek naar bent.

Lees meer
Oliebollen uit de keuken van Villa Augustus

Oliebollen uit de keuken van Villa Augustus