Tot en met 18 augustus kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: pizza-snijbiet, kokkels met tomaat, venkel en witte wijn, paprikasoep met mascarpone, en gegrilde dorade met tijmaardappeltjes.

Lees meer
Aafke oogst de snijbiet...

Aafke oogst de snijbiet...

Tot en met donderdag 11 augustus kun je deze gerechten, wijnen en speciaalbieren buiten onze vaste kaart om bestellen: ribollitavan groenten uit de moestuin, kokkels met venkel en witte wijn, pizza met nieuwe aardappelen, en schartong met tijmaardappeltjes.

Lees meer

Tot en met 4 augustus kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: Toscaanse ribollita met groenten uit de tuin, bouchotmosselen, kruisbessen met geroosterde ui en geitenkaas, en zeebaars met seizoensgroenten en tijmaardappeltjes. We serveren er desgewenst ook een selectie van bijpassende wijnen en bijzondere biertjes bij.

Lees meer

Tot en met donderdag 28 juli kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: gazpacho van komkommer, geroerbakte bouchotmosselen, pizza met cavolo nero en tomaatjes uit de tuin en zeebaars met nieuwe aardappeltjes. We serveren er desgewenst ook een selectie van bijpassende wijnen en bijzondere biertjes bij.

Lees meer

Tot en met donderdag 21 juli kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: gazpacho van komkommer, geroerbakte bouchotmosselen, pizza met pancetta en courgette, en zeebaars met nieuwe aardappeltjes. We serveren er desgewenst ook een selectie van bijpassende wijnen en bijzondere biertjes bij.

Lees meer