Tot medio februari eet je in Villa Augustus nog van onze huidige seizoenskaart, met daarop natuurlijk ook weer een van roemruchte risottoschotels die onze keuken sinds jaar en dag op het repertoire heeft. Deze winter is er dat een met geroosterde paddenstoelen, lardo en krokantjes van boerenkool.

Lees meer
Risotto met boerenkool, nu op de winterkaart

Risotto met boerenkool, nu op de winterkaart

Verras je geliefde en boek het speciale arrangement dat Villa Augustus in samenwerking met het Dordrechts Museum aanbiedt. Je combineert dan een overnachting en ontbijtbuffet in een van onze sfeervolle kamers met twee gratis tickets voor de groots opgezette tentoonstelling Liberté! in het museum, inclusief de bijbehorende catalogus. Het arrangement is geldig tot en met 23 maart. We verwelkomen jullie bij aankomst in ons hotel met een kopje koffie en een taartje uit eigen bakkerij.

Lees meer

Favoriet ingrediënt van onze eigen koks en veel van onze gasten, de comté. We verwerken het Franse Jura-kaasje in een van de twee quiches op de winterkaart: de klassieke Lorraine met prei en boerenachterham, die we opdienen met een frisse seizoenssalade. Een hartig lunchtaartje dat al een feest is om naar te kijken, en precies zo smaakt het ook.

Lees meer
Quiches uit de keuken van Villa Augustus

Quiches uit de keuken van Villa Augustus

Sluit je lunch of diner af met een sgroppino, een traditionele Venetiaanse sorbet die we in Villa Augustus mixen met een limoncello van bloedsinaasappel en een scheut tintelende cava.

Lees meer

Liefhebbers van purees en stamppotten kiezen op onze nieuwe winterkaart uiteraard voor deze schotel. Een canard a l'orange met een stamppotje van boerenkool plús een prakkie van zuurkool.

Lees meer