In de markt van Villa Augustus behoort hij al sinds jaar en dag tot de gerechten die bezoekers het vaakst mee naar huis of naar hun werk nemen. Maar aan onze eettafels moesten de fervente liefhebbers er wat langer op wachten. Pas in november 2019 debuteerde de quiche op onze lunchkaart. Ook daarop deed hij het, zoals verwacht, meteen uitstekend. Deze herfst serveren we het hartige, Franse taartje opnieuw in een eigen variant van leidinggevend kok Walter Sleicher.

Lees meer
De quiche van Walter, herfst 2023

De quiche van Walter, herfst 2023

Terug op onze nieuwe herfstkaart: rosé gebraden borstvlees van in de Hoeksche Waard geschoten ganzen.Leidinggevend kok Walter serveert dit voorgerecht met knapperige witlof, dille en een vinaigrette van appeltjes uit de moestuin.

Lees meer
Ganzenborst op de nieuwe herfstkaart

Ganzenborst op de nieuwe herfstkaart

Nieuw op de kaart van Villa Augustus: vruchtensappen van de hoogstamboomgaarden in Schoonrewoerd. Ze worden geleverd de Stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden, een plaatselijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het behoud van de 46 verschillende soorten appel- en perenbomen in de streek.

Lees meer
Oogsten in de hoogstamboomgaard van Schoonrewoerd, september 2023

Oogsten in de hoogstamboomgaard van Schoonrewoerd, september 2023

Koks die uit de moestuin koken, kunnen in elk jaargetijde uit de voeten met de groenten, kruiden en fruit die de natuur alleen dan voortbrengt. Maar daarnaast hebben ze ook allemaal hun eigen favoriete seizoen, omdat ze zelf nou eenmaal het liefst werken met de gewassen die op dat specifeke moment op de oogstkalender staan. Zo is Walter Sleicher van Villa Augustus een uitgesproken fan van de herfstkeuken. Laat dat nou heel mooi uitkomen, want uitgerekend van de hand van Walter is de nieuwe menukaart die we tot in november in ons restaurant voeren.

Lees meer
Fan van de herfstkeuken

Fan van de herfstkeuken

Villa Augustus verwelkomt nieuwe collega's die fulltime of parttime in onze keuken, het hotel of het restaurant aan de slag willen. Ook hebben we veel te bieden aan stagiairs en studenten in een leer/werktraject van een horeca-opleiding. 700 mbo'ers in die beroepsrichting konden vandaag in Rotterdam alvast met ons bedrijf kennismaken.

Lees meer