Op het krijtbord van 25 september tot en met donderdag 1 oktober: zuurdesemtoast met pompoen, pizza-pancetta en porchetta met salie. Deze gerechten staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken. Kijk daar ook op voor de natuurwijnen die we buiten de vaste kaart om schenken.

Lees meer
Chef de partie Tim met de eerste oogst aan pompoenen

Chef de partie Tim met de eerste oogst aan pompoenen

De nazomerkaart van Villa Augustus telt weer een aantal nieuwe gerechten. De komende maanden kun je er onder meer kiezen uit procureur (varkensnek), geroosterd buikspek met gestoofde kool, en quiche met Tomme de Savoie. Chef Arthur van Brug vertelt er hieronder weer wat meer over.

Lees meer
Peer met mascarpone en hazelnoot

Peer met mascarpone en hazelnoot

In de tuin van Villa Augustus bevindt zich ook een geheime plek. Een plek om je terug te trekken, om te lezen, te schrijven, te denken. Villa Augustus vraagt er bijzondere mensen te komen logeren. Auteurs, illustratoren, schilders, biologen, filosofen. Deze week nam (strip)tekenaar en ontwerper Joost Swarte er als 'Queen of the Secret Garden' zijn intrek.

Lees meer
Joost Swarte in de geheime tuinkamer van Villa Augustus

Joost Swarte in de geheime tuinkamer van Villa Augustus

Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal over het voetlicht: Tom Broekhuizen van Terroirwijn. De bevlogen, Rotterdamse wijnimporteur die tekent voor een aantal (natuur)wijnen op onze drankenkaart.

Lees meer
'Er valt nog een wereld voor natuurwijn te winnen'

'Er valt nog een wereld voor natuurwijn te winnen'

Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Jaap Reedijk, wildhandelaar in Rijsoord sinds 1971.

Lees meer
De winkel van Jaap in Rijsoord

De winkel van Jaap in Rijsoord