Op het krijtbord van 11 tot en met 16 september: caponata met labneh, ratte-aardappeltjes met chorizo, en pizza met aubergines en parmezaan. Deze gerechten staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Aubergines uit de moestuin van Villa Augustus: deze week in onze caponata en ook op de houtovenpizza. Op de foto: onze kok Daan!
Onze leveranciers: poelier Jaap Reedijk uit Rijsoord
10 september 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Jaap Reedijk, wildhandelaar in Rijsoord sinds 1971.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
De winkel van Jaap in Rijsoord
Onze leveranciers: Tom van Terroirwijn
10 september 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal over het voetlicht: Tom Broekhuizen van Terroirwijn. De bevlogen, Rotterdamse wijnimporteur die tekent voor een aantal (natuur)wijnen op onze drankenkaart.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
'Er valt nog een wereld voor natuurwijn te winnen'
Deze gerechten kun je van 4 tot en met 10 september buiten onze vaste kaart om bestellen: Williams-peer met mascarpone, linzensoep met tomaat en pizza met geitenkaas. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken. Nieuw op de wisseltap: Juno van microbrouwerij Walhalla in Amsterdam.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Kok Rens met de perenoogst uit de boomgaard
Deze gerechten kun je tot en met 3 september buiten de kaart om bestellen: burrata met courgette en kaneelbasilicum, pizza met pancetta en gestoofde prei, en druiven uit de houtoven met cabrales. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven de open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Druiven uit eigen kas met Cabrales-blauwaderkaas