Werken in Villa Augustus (2) | Frankie, kelner: ‘Het voelt als familie’

Frankie den Heijer (23) werkt drie à vier dagen per week als kelner én als ‘marktmeisje’ in Villa Augustus. Tegelijkertijd studeert ze af in interior design aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Ja, over een poosje wil ze in dat laatste beroep serieus aan de bak met haar eigen bedrijf. Maar of ze de ‘familie’ in Villa Augustus dan ook definitief achter zich kan laten?
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie

Frankie: 'Je doet in dit werk veel mensenkennis op'
Nieuwe gerechten uit de keuken van Villa Augustus

De nazomer en de herfst doen hun intrede op de nieuwe menukaart van Villa Augustus. Je kunt er tot medio november onder meer deze heerlijke gerechten op aantreffen: steak tartaar, kedgeree, ossobucco met polenta, kabeljauw met boontjes en chorizo, pizza bresaola en geroosterde appel met vanille-custard.
Lees meer
Op de huid gebakken kabeljauw op een bedje van bonen
De superoogst van 2021

We proberen de rem er een beetje op te houden, maar kunnen niet helemaal voorkomen dat in dit stukje wel érg veel grote woorden worden gebruikt. Het geval wil namelijk dat de moestuin van Villa Augustus en onze zustertuin op Landgoed Dordwijk allebei echt een tópjaar doormaken. Tuinders Daan en Kate vertellen over de superoogst van dit seizoen.
Lees meerCategorieën: Tuin

Kate druk met het wieden van onkruid...
Amarouch Fiddani (42) had er al een half leven in de horeca opzitten voordat hij tien jaar geleden bij Villa Augustus in dienst trad. Nu wil hij er nooit meer weg: ‘Ik heb lang naar een veilige, beschermde werkomgeving moeten zoeken, en hier heb ik die gevonden’.
Lees meerCategorieën: Inspiratie

Amarouch: ‘Ik hou wel van een praatje en vind het dus leuk om mensen te vermaken'