In onze markt: pizza's to go én om thuis zelf af te bakken

5 januari 2022

De markt van Villa Augustus is elke dag tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van onze houtovenpizza’s. Je kunt drie verschillende pizza’s kiezen. De pizza belegd met zuurkool, Italiaanse talleggio-kaas en buikspek. Die met fior di latte, tomatensaus, cavolo nero-pesto en buffelmozzarella. En de pizza met geroosterde seizoensgroenten, tomatensaus en gremolata. 


Je hebt daarnaast nog een extra keuze bij je bestelling. Je kunt je pizza’s kant-en-klaar meenemen om er meteen thuis, of op een bankje in onze tuin, van te genieten. Maar we hebben ze ook alle drie in een doe-het-zelf-variant. Je krijgt van ons dan de soepele bol deeg en alle andere benodigde ingrediënten mee om je pizza’s in eigen keuken te beleggen en af te bakken. De eenvoudige gebruiksaanwijzing geven we je op papier en met een qr-code mee.

De doe-het-zelf-pizza’s gaan per twee en kosten samen € 15. De prijzen voor onze pizza’s to go: pizza-zuurkool € 13, pizza-fior di latte € 11 en pizza-groenten € 12. Ook om mee te nemen uit de markt: verse antipasti, brood en taartjes uit de bakkerij, en groenten uit onze moestuin.

Let op: de pizza's voor thuis zijn alleen beschikbaar zolang het restaurant is gesloten.