Er toch nog even tussenuit met je geliefde...?

22 december 2021


Graag toch nog even eruit met je geliefde…? Het hotel van Villa Augustus blijft ook tijdens de feestdagen en daarna geopend. Leuk als jullie komen! We serveren ontbijt, lunch en diner op de kamers, met volop keuze uit borrelhapjes en voor-, hoofd- en nagerechten. 

Roomservice

Als gast van Villa Augustus kun je heel de dag door gebruikmaken van onze roomservice. In de ochtend serveren we een uitgebreid ontbijt met zuurdesembrood en een croissant, zoet en hartig beleg, yoghurt met granola en vers fruit, een flesje eigengemaakte limonadesiroop en een kannetje filterkoffie. ’s Middags en ’s avonds kun je op elk moment een of meer hapjes en gangen van de vaste menukaart bestellen, waaronder natuurlijk ook onze houtovenpizza’s.

In de markt van Villa Augustus zijn dagelijks tot 20.00 uur onze verse antipasti, taartjes en pizza’s to go verkrijgbaar. Dat geldt ook voor koffie, thee en verse sappen. 


Wandelen in en rond Villa Augustus

Combineer je verblijf met een sfeervolle, winterse wandeling door onze tuinen, door historisch Dordrecht of bijvoorbeeld de Biesbosch. Ben je ook in de late avond nog niet uitgewandeld? Maak dan vooral ook van de gelegenheid gebruik om wat mee te pikken van de Dordtse December Dagen, die dit jaar in het teken staan van het thema ‘Dwaalspoor’. Feeërieke animaties en lichtprojecties leiden je langs de mooiste monumenten in de oude binnenstad, van het Groothoofd tot de Grote Kerk.

Online je kamer boeken kun je hier


 • Zonsopkomst in Villa Augustus

  Zonsopkomst in Villa Augustus

 • Roomservice

  Roomservice

 • Kerst in de markt

  Kerst in de markt

 • Pizza's in de roomservice...

  Pizza's in de roomservice...

 • ... en ook om af te halen

  ... en ook om af te halen