Van 24 tot en met 30 januari kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: venkelrisotto met dille en Parmezaanse kaas, dungesneden, geroosterde rib-eye met zeezout en olijfolie en hazelnoot-semifreddo. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze openkeuken.

Lees meer
Bakker Elizabeth schenkt de room voor de semifreddo

Bakker Elizabeth schenkt de room voor de semifreddo

Van 17 t/m 23 januari kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: pizza met bresaola, pecorino en salie, gemarineerde rode kool met een crème van aardpeer, en een stoofschotel van kikkererwten met cavolo nero en chorizo. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze openkeuken.

Lees meer
Kikkererwten met chorizo

Kikkererwten met chorizo

Deze drie gerechten kun je van 10 tot en met 16 januari buiten onze vaste kaart om bestellen: pizza met wildzwijngehakt, crudita del mare en geroosterde savooiekool met puree van knolselderij en een crunch van hazelnoot. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze openkeuken.

Lees meer
Kok Robin van Villa Augustus met de wildzwijn-pizza

Kok Robin van Villa Augustus met de wildzwijn-pizza

Wie in het restaurant van Villa Augustus kabeljauw bestelt, krijgt in plaats daarvan de komende maanden skrei geserveerd. Ja, dat is óók kabeljauw, zij het dan de speciale seizoensvariant van deze geliefde vissoort. 
Skrei is in Noorwegen wat de ‘Hollandse nieuwe’ voor Nederland is.

Lees meer

Deze drie gerechten kun je tot en met 9 januari buiten onze vaste kaart om bestellen: dry-aged cote de boeuf met tijm-aardappel en gegrilde wintergroenten, verdure misto met bagna cauda, en pizza met bloemkool en Roblochon. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze openkeuken.

Lees meer
Kok Daan bereidt de cote de boeuf

Kok Daan bereidt de cote de boeuf