Nu op de wisseltap: Kriek James van brouwerij Oersoep
12 oktober 2020Nu op de wisseltap in Villa Augustus: Kriek James van de Nijmeegse brouwerij Oersoep. Deze fruitige en friszure blend van zes verschillende bieren werd 18 maanden gelagerd op Zeeuwse kersen.
Lees meerCategorieën: Inspiratie
Onze leveranciers: zuivel van Ad en Marjolein
12 oktober 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Ad en Marjolein Brandwijk van De Zuivelboerderij in de Alblasserwaard.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Marjolein en Ad Brandwijk
Onze leveranciers: Geert-Peter van Paddenstoelenrijk
12 oktober 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: kweker Geert-Peter de Rijk van Paddenstoelenrijk in het Gelderse Rossum.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Onze leveranciers: vruchtensap uit de Betuwe van Joke
12 oktober 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Joke van den Ban, producente van de verschillende fruitsappen uit de Betuwe die we schenken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Van 9 tot en met 15 oktober kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: ossobucco met gremolata, pizza met geroosterde biet en cavolo nero, en parelgort met paddenstoelen en pompoen. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerVers uit de tuin: bietjes. Deze week roosteren we ze op de pizza