Biologisch vlees van het Veluws Heideschaap, een gecertificeerd streekproduct en dus van hoge kwaliteit. Op het bord komen de bout en de schouder, die op twee afzonderlijke manieren zijn gestoofd, een koteletje en een porchetta van het lam.

Lees meer

Voor het eerst een heuse hoofdrol voor de wijting op onze restaurantkaart. De tere filets van deze vis doen niet onder voor die van zijn familielid de kabeljauw. We serveren hem met geroosterde groene asperges, die later dit seizoen plaatsmaken voor witte.

Lees meer

Lente! De menukaart van Villa Augustus kleurt stukje bij beetje weer frisgroen. Proef de groenten en kruiden van het vroege voorjaar in de nieuwe seizoensgerechten van onze keuken. Ook zijn er de komende maanden hoofdrollen weggelegd voor onder andere lamsvlees, wijting en roodbaarsfilet.

Lees meer

Leuk en passend, dachten we, om de lente nou eens in te luiden met een interview met Karlijn, een van onze vier vaste krachten in de moestuin. Er valt per slot van rekening gemakkelijk méér over de magie van het werken met groenten en kruiden te vertellen dan we elk seizoen in de kortere bijdragen op dit blog doen.

Lees meer

De oogst van de citrusvruchten in Villa Augustus gaat gepaard met een bijzondere aanbieding: in het restaurant serveren we een speciaalbier van brouwerij Nevel dat is gemaakt van kaffir-limoenen uit onze eigen tuinen.

Lees meer