Fleur Roedolph (21) is een rijzende ster in Villa Augustus. Al tijdens haar horeca-opleiding aan De Rooi Pannen in Breda werkte ze achtereenvolgens in ons restaurant, de markt en in het hotel. Gelukkig bleef ze ook toen ze haar diploma eenmaal op zak had. Meteen na haar afstuderen trad ze vorig jaar zomer in vaste dienst als receptioniste. ‘Ik wéét gewoon dat ik hier op mijn plek ben.’

Lees meer

Van 5 tot en met 11 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pompoen uit de houtoven met kool en gekonfijte aardappel, soep van geroosterde knolselderij, gebakken schol en Belon-oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Kok Anouk van Villa Augustus

Kok Anouk van Villa Augustus

Van 29 oktober t/m 4 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: gepofte knolselderij, zeebaars, minestrone met kool, snijbiet en nieuwe aardappelen, en Belon-oesters uit Bretagne. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Geopofte knolselderij, gebrande uien en venkelloof

Geopofte knolselderij, gebrande uien en venkelloof

Van 22 tot en met 28 oktober kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pizza met gestoofde ui en geitenkaas, pompoensoep, zeebaars en Bretonse oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer

Irma Motzonelidze is in Villa Augustus een van de ‘moedertjes’, zoals ze het zelf uitdrukt. Al bijna 13 jaar is ze met de ‘meiden’ verantwoordelijk voor de schoonmaak van de 45 kamers in ons hotel. In die tijd is ze net zo verknocht geraakt aan haar collega’s als aan haar werkplek. ‘Elke dag hier is weer bijzonder. Het is echt nooit saai.’

Lees meer
'We zijn er altijd voor de ander'

'We zijn er altijd voor de ander'