Villa Augustus verwelkomt nieuwe collega's die fulltime of parttime in onze keuken, het hotel of het restaurant aan de slag willen. Ook hebben we veel te bieden aan stagiairs en studenten in een leer/werktraject van een horeca-opleiding. 700 mbo'ers in die beroepsrichting konden vandaag in Rotterdam alvast met ons bedrijf kennismaken.
Lees meerCategorieën: Doen! / Inspiratie
          
        Tot en met 28 september kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: vichyssoise, oesters, pizza met peer, honing en Achelse Blauwe, en geroosterde zeebaars met tijmaardappeltjes.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
          Indra en Daan in Villa Augustus met peren van de nieuwe oogst
Villa Lena, het 'Villa Augustus' van Pisa
          18 september 2023
        We hadden er nooit eerder van gehoord, dus de verrassing was groot toen we afgelopen zomer in het Italiaanse plaatsje Palaia de poorten van Villa Lena binnenreden. Zo ben je voor een welverdiende vakantie even weg uit Dordrecht, en zo beland je een kleine 1400 km zuidelijker ineens op een plek die sterk lijkt op die van Villa Augustus.
Lees meerCategorieën: Inspiratie
          
        Tot en met 21 september kun je in het restaurant van Villa Augustus deze gerechten buiten de kaart om bestellen: ribollita met cavolo nero, oesters, gestoofde prei met burrata en bottarga, en geroosterde dorade met ansjovissaus.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
          Cavolo nero in de moestuin
Onze moestuin in september en oktober
          11 september 2023
        Doordat er doorlopend andere gewassen in worden geteeld en geoogst, verandert de moestuin van Villa Augustus jaarlijks meerdere keren van aanblik. In opeenvolgende verhalen vertelt onze tuinploeg welke groenten en kruiden je er in de vier seizoenen zoal in kunt aantreffen. Ditmaal vertelt tuinvrouw Karlijn wat de maanden september en oktober gaan brengen.
Lees meerCategorieën: Tuin
          Onze moestuin op 29 augustus 2023