Geroerbakte zeevruchten, wortelsoep met rozemarijn, pizza met bieten en amandelen, en schartong met puree

24 mei 2024

Tot en met 30 mei kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: 


Uit de zee: Geroerbakte zeevruchten met witte wijn en boter, € 25

Komend weekend serveren we in dit gerecht onder andere amandes, patella’s (puntkokkels) en coques (kokkels) van Franse oceaanbodem, door onze leverancier Ron Reitsma meegebracht uit Bretagne. Wanneer de voorraad op is, schakelen we over op deze verse zeevruchten in het assortiment van Koninklijke Schmidt Zeevis in Rotterdam. De niet of lastig in Nederland verkrijgbare patella’s maken dan op het bord plaats voor venusschelpen en mosselen.

 

Soep van het seizoen: Soep van geroosterde wortel met knoflookcroutons en rozemarijn, € 9

Soepje uit de houtoven, en natuurlijk alleen al onweerstaanbaar door zijn mooie, diep-oranje kleur.