Deze week kun je deze gerechten buiten de kaart om bestellen in Villa Augustus: schorseneer met buffelmozzarella en Buddha's Hand, pastinaaksoep met amandel, gegrilde dorade en oesters uit Bretagne.

Lees meer

Tot en met 22 december kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pompoensoep, Bretonse oesters, pizza met geroosterde spruit en taleggio, en zeebaars met seizoensgroenten.

Lees meer

Op de winterkaart van Villa Augustus: gekonfijte eendenbout met aardpeer en Puy-linzen. Een Franse klassieker die zich bijvoorbeeld perfect laat combineren met een glas bordeaux.

Lees meer

Jarenlang was quiche alleen verkrijgbaar in het take away-assortiment van onze markt, maar dit seizoen promoveert het hartige, Franse taartje naar de vaste kaart van Villa Augustus. Goed nieuws dus voor liefhebbers van dit traditionele lunch- en borrelgerechtje, dat toch moeiteloos alle eettrends blijkt te kunnen overleven.

Lees meer

Al sinds jaar en dag is het een van onze vaakst bestelde lunchgerechten: de zuurdesemtoast die de keuken belegt met ofwel kip, salade en hazelnoot, ofwel met gerookte zalm, citroen, mierikswortel en salade. Heel deze winter hebben we nu ook een derde (vega)variant hiervan op onze seizoenskaart:

Lees meer
Zuurdesemtoast met knolselderij, peer en Achelse Blauwe

Zuurdesemtoast met knolselderij, peer en Achelse Blauwe