Spaghetti met mosselen, minestrone met groenten uit de moestuin, zeebaars en Zeeuwse creuses

11 maart 2022

Deze gerechten kun je in Villa Augustus tot en met 17 maart buiten onze vaste kaart om bestellen. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken. Op de wisseltap: twee Saison-biertjes van de Cyclic Beer Farm in Barcelona.Spaghetti met mosselen, ansjovis en peterselie, € 14

Tussen alle zelfgemaakte pasta’s die de keuken van Villa Augustus op haar repertoire heeft, is spaghetti wat je noemt een witte raaf. Heel vaak maken onze koks dit gerecht namelijk niet. We konden in elk geval op dit blog niet meer terugvinden wanneer de schotel voor het laatst op de menukaart of het krijtbord prijkte. Liefhebbers van spaghetti weten dus wat ze deze week te doen staat.  


Vangst van de dag: Zeebaars, € 23

Lichtzoete en delicate prachtvis geserveerd met tijmaardappeltjes, bietjes en de laatste wintergroenten uit onze kassen. 

 

Soep van het seizoen: Minestrone met savooiekool, aardpeer en venkel, € 8

Maken we in Villa Augustus dikwijls een heldere minestrone naar Italiaanse receptuur, ditmaal dienen we deze soep op met savooiekool, aardpeer en venkel uit eigen moestuin. Onweerstaanbaar lekker voor de lunch en als voorgerecht.