Nieuwe gerechten uit de keuken van Villa Augustus

8 september 2021

De nazomer en de herfst doen hun intrede op de nieuwe menukaart van Villa Augustus. Je kunt er tot medio november onder meer deze gerechten op aantreffen.


Geroerbakte mosselen met venkel, knoflook en witte wijn, € 12

Lekker voor de lunch of vooraf: op hoog vuur gebakken, Zeeuwse mosselen met knoflook, peper en rauwe venkel, afgeblust met witte wijn. 


Steak tartaar met olijfolie, rucola en zuurdesemtoast, € 12

Voor het eerst op onze  kaart. Chef Arthur van Brug, zelf een uitgesproken liefhebber van steak tartaar, bereidt zijn eigen variant op deze Franse oerklassieker. Het magere, rauwe vlees van de lende, ossenhaas of longhaas wordt in de keuken van Villa Augustus vermengd met een mayonaise op basis van geweekt zuurdesem, eigeel en olijfolie. Het gerecht wordt gegarneerd met kruiden, zuring, snijbiet, Turkse kers en andere vers geoogste gewassen uit de tuin. Erbij serveren we een krokant toast van, opnieuw, zuurdesembrood.