Villa Augustus Thuis: feestelijk ontbijten, lunchen, borrelen en dineren ter afsluiting van 2020

23 december 2020


Gedurende heel de kerstvakantie kun je ook thuis genieten van de lekkerste gerechten en hapjes van Villa Augustus. Met ons uitgebreide afhaalmenu zet je de komende feestdagen (en alle dagen daartussen en erna!) iets speciaals op tafel. 

Vanaf donderdag 23 december tot maandag 4 januari kun je dagelijks tot 20.00 uur voor deze bestellingen terecht in de markt. Stel er zelf je borrelgarnituur/lunch/diner samen met een selectie uit onze antipasti-vitrine. Of laat je verleiden door de (thuis af te maken) gerechten op onze nieuwe, uitgebreide Villa Augustus Thuis-menukaart. 

Antipasti

In het antipasti-assortiment vind je onder andere zwaardvis en boquerones, pat├ęs, charcuterie, buffelmozzarella, gegrilde groenten, soep en salades. Op de kaart pakken we uit met gerechten die je in eigen keuken zelf nog even af moet maken. Dat zal je weinig of geen tijd en moeite kosten en de instructies ervoor krijg je van onze koks mee.Villa Augustus Thuis-menu

Voorgerechten op Villa Thuis Menu-eindejaarskaart zijn geroosterde groenten, dungesneden ribeye met pecorino, gemarineerde zalm met biet en bergamot, en schorsenerensoep. Voor de hoofdgang bieden we keuze uit eendenbout met huisgemaakte zuurkool, geroosterde kool met pastinaakpuree en Achelse Blauwe, en uit 'de vis van de dag' met venkel en aardappeltjes. De desserts op de kaart zijn een kaasbordje en stoofpeer met sinaasappel en hangop.

Alle gerechten op de menukaart zijn afzonderlijk geprijsd. Het staat je daarom helemaal vrij om bijvoorbeeld voor een of twee in plaats van drie gangen te kiezen. Online of telefonisch bestellen hoeft niet: we bereiden alles vers terwijl je er in Villa Augustus (een sfeervol momentje) op wacht.