Villa Augustus Thuis: de lekkerste gerechten uit het restaurant, nu ook op eigen tafel

17 november 2020


Driegangen thuis

Geniet nu ook aan je eigen eettafel van een aangekleed diner uit het restaurant van Villa Augustus. Met ingang van 17 november hebben we ons meeneem-assortiment uitgebreid met een volledig driegangenmenu. Je hebt daarbij steeds keuze uit twee voor- en hoofdgerechten en een dessert.

Het driegangenmenu kan dagelijks tussen 11.00 en 19.30 uur worden besteld en afgehaald in onze markt. De keuken van Villa Augustus geeft alle gerechten koud/voorgegaard/vers aan je mee. Zo bepaal je zelf het moment en het tempo waarin je ze thuis af maakt en serveert. 

De bereiding ervan is heel eenvoudig. Je hoeft zelf alleen nog maar de puntjes op de i te zetten. Elk gerecht gaat daartoe vergezeld van een aantal korte tips en instructies op papier. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je diner in smaak en presentatie niet onderdoet voor de kwaliteit die je in ons restaurant gewend bent.

(Doe-het-zelf-)pizza

Behalve het driegangenmenu is het ook mogelijk om pizza's van Villa Augustus mee te nemen die kant-en-klaar zijn of die je zelf in de oven afbakt. Onze keuken voorziet je in de doe-het-zelf-variant van een soepele bol deeg en alle andere benodigde ingrediĆ«nten, zodat je ook in dit geval weer je eigen tijdstip kunt kiezen waarop je hem thuis warm op tafel zet. De eerste doe-het-zelf-pizza op onze afhaalkaart is die met tomatensaus, buffelmozzarella en rucolapesto. We wisselen regelmatig in variaties. 

Wijn en bier

Alle (fles)bieren en wijnen die we in ons restaurant schenken, maken nu ook deel uit van ons take away-aanbod. Op de Villa Augustus Thuis-menukaart hebben we er alvast een aantal vermeld die we heel goed bij de gerechten daarop vinden passen. 

Ook om mee te nemen

In de markt hebben we natuurlijk nog veel meer om thuis van te genieten, zoals brood, taart, koffies, antipasti vari, chutneys en andere gerechten en delicatessen. De winkel is dagelijks tot 20.00 uur geopend.