Dat het leuk is om in een hotel, restaurant en moestuin te werken, ligt voor de hand als je bijvoorbeeld hovenier, kok, bakker, receptioniste, kelner of verkoopster in onze markt bent. Maar wat maakt het voor een technicus hier nou zo aantrekkelijk? We vragen het Sjaak Sciarone, die al sinds 2007 aan ons bedrijf is verbonden. ‘Villa Augustus is in al die jaren gewoon een kindje van me geworden.’

Lees meer
Sjaak Sciarone zoekt zijn opvolger/ster in Villa Augustus

Sjaak Sciarone zoekt zijn opvolger/ster in Villa Augustus

Deze week kun je de volgende gerechten buiten onze kaart om bestellen: pompoensoep met paddenstoelen, geroosterde wortel met parelgort en ingelegde kool, en de vangst van de dag: zeebaars. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer

Simone de Voogd is al vier jaar een van de 36 medewerkers van de huishoudelijke dienst van Villa Augustus. Met haar acht directe collega’s draagt ze de zorg voor de schoonmaak van onze 45 hotelkamers. Voldoening in haar baan heeft Simone nog elke dag, want ook bij haar thuis poetst ze naar hartenlust. Maar het is vooral haar team dat het werk plezierig maakt: ‘We hebben een hechte band samen. We delen veel met elkaar.’

Lees meer
'We houden rekening met elkaar, en met elkaars ruggen'

'We houden rekening met elkaar, en met elkaars ruggen'

Deze gerechten kun je van 8 tot en met 14 oktober buiten de vaste kaart om bestellen in Villa Augustus: geroosterde wortel met parelgort, uiensoep met tijm en knoflook, zeebaars in vijgenblad en oesters uit Bretagne. Ze staan ook vermeld op het krijtbord in de open keuken.

Lees meer
Geroosterde wortel met parelgort

Geroosterde wortel met parelgort

Deze week kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen. Op het krijtbord staan ook het Bokkelul-bokbiertje van brouwerij De eeuwige jeugd en de Wahoo van De Kromme Haring.

Lees meer