Als je maar vaak genoeg de kans hebt om in het hoofd van een Echte Kok te kijken, wordt het vanzelf wel duidelijk. Tja, geen wonder dus dat die lui (m/v) nauwelijks tijd hebben voor een liefdesleven of voor andere hobby’s. Elke minuut van hun achtdaagse werkweek staat in het teken van koken, eten, lezen over eten, nadenken over eten, eindeloos praten over eten en veel reizen om nog veel meer te weten te komen over eten. In zijn eigen bed, of in de keuken van Villa Augustus zelf, blijft onze leidinggevend kok Daan in ’t Veld er zelf ’s nachts nog druk mee.

Lees meer
Chorizo met bonenstoof.

Chorizo met bonenstoof.

Nieuw op de zomerkaart van Villa Augustus: een pulled cheese-versie van burrata, gecombineerd met de echte mortadella en geblancheerde cavolo nero. Heerlijk voor de lunch of als voorgerecht.

Lees meer

Zo simpel als een puttanesca door een beetje kok kan worden bereid, zo lastig is het om er iets over te schrijven. Punt is: er doen gewoon te veel verschillende verhalen over de herkomst van deze Italiaanse saus de ronde om er helemaal zeker van te zijn dat we het hier het juiste te pakken hebben.

Lees meer

Nieuw op de zomerkaart van Villa Augustus: risotto met Noordzee-pijlinktvis in zijn eigen inkt en geserveerd met lamsoor en zeekraal.

Lees meer

Het keukenteam van Villa Augustus maakt al jarenlang zijn eigen siropen. We verwerken ze in onze gerechten en verkopen ze regelmatig ook op fles. wee siropen springen er dit seizoen uit: die van perenblad, nu in het assortiment van onze markt, en die van aardbei-vlierbloesem die we op de nieuwe dessertkaart serveren.

Lees meer
Leidinggevend kok Noah met twee van zijn nieuwe siropen in de markt.

Leidinggevend kok Noah met twee van zijn nieuwe siropen in de markt.