Italië aan het Wantij: Limonaia nu blijvend ingericht als tweede restaurant

23 april 2021


Fijne verrassing voor iedereen die zo lang heeft uitgezien naar een etentje in Villa Augustus: we hebben er een tweede restaurant bij! Gasten voor het ontbijt, de lunch, de borrel en het diner kunnen voortaan ook aanschuiven in onze Limonaia. Het winteronderkomen van de citroenbomen is nu blijvend omgetoverd tot een Italiaanse trattoria. We serveren er  wisselende mediterraanse gerechten van onze eigen Limonaia-menukaart.

Uitzicht op de moestuin

De Limonaia biedt volop sfeer, intimiteit en een prachtig uitzicht op de aangrenzende moestuin. Zodra het weer het ook maar even toelaat, zetten we natuurlijk de grote, glazen deuren ervan open en is het dubbel genieten geblazen. De citroenbomen op het terras en in hun robuuste terracottapotten tussen de restauranttafeltjes maken de ervaring compleet. Zelf spreken we ondertussen al van ‘Italië aan het Wantij’.


Op het eerste lentemenu van de Limonaia staan vanzelfsprekend alle groenten, kruiden en fruitsoorten die we dit voorjaar uit onze moestuin en boomgaard kunnen oogsten. Daarnaast is er zowel ’s middags als ’s avonds keuze uit een zorgvuldig samengesteld assortiment hapjes, antipasti, voor-, hoofd- en nagerechten. We schenken er onder andere natuurwijnen, verse vruchtensappen en filterkoffies van Bitter and Real bij.