Kom overnachten in Villa Augustus, met ontbijt, lunch en diner op je sfeervolle kamer

30 december 2020


Het hotel van Villa Augustus is ook tijdens deze lockdown geopend, dus als je er eens even uit wil met je geliefde...? Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, kun je zoals bekend niet in onze twee restaurants terecht voor je ontbijt, lunch en diner. Wel is het mogelijk om al je maaltijden en hapjes af te halen, zodat je er samen op je kamer van kunt genieten. Zowel onze gastenverblijven in de watertoren, in de tuin en op onze drijvende kamers in het Wantij zijn er, met veel sfeer en smaak, op ingericht.

Menu

's Middags en 's avonds kun je van de menukaart kiezen uit diverse voor- en hoofdgerechten en uit twee desserts. Voorgerechten daarop zijn geroosterde groenten, dungesneden ribeye met pecorino, gemarineerde zalm met biet en bergamot, en schorsenerensoep. Voor de hoofdgang bieden we keuze uit eendenbout met huisgemaakte zuurkool, geroosterde kool met pastinaakpuree en Achelse Blauwe, en uit 'de vis van de dag' met venkel en aardappeltjes. De desserts op de kaart zijn een kaasbordje en stoofpeer met sinaasappel en hangop.

Antipasti en wijnen

Het is heel de dag door ook mogelijk een keuze te maken uit ons antipasti-assortiment. In de vitrines in de Markt vind je onder meer zwaardvis en boquerones, patés, charcuterie, buffelmozzarella, gegrilde groenten, soep en salades. Pizza's uit onze houtoven afhalen kan natuurlijk eveneens. Daarnaast hebben we in de Markt ook een ruime selectie van bijpassende wijnen om mee te nemen. 

  • Dineren in de tuinkamer

    Dineren in de tuinkamer

  • De waterkamers op het Wantij

    De waterkamers op het Wantij

  • Kamer 18

    Kamer 18