Kom slapen en eten in Villa Augustus of geniet van onze keuken thuis

23 oktober 2020

Ons restaurant blijft geopend voor iedereen die in Villa Augustus overnacht. Voor alle andere bezoekers is onze markt dagelijks tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van brood, taart, koffies, antipasti vari, pizza's, chutneys en andere gerechten om mee te nemen.


In het restaurant

Hotelgasten zijn in het restaurant heel de dag door welkom. Vanzelfsprekend voor het ontbijt, de lunch en het diner, maar tevens voor een drankje en een hapje tussendoor. De keuze aan groente-, vlees- en visgerechten op onze vaste kaart is onveranderd groot. Ook kunt tot laat in de avond verse pizza’s uit onze houtoven bestellen. Als te doen gebruikelijk vindt u elke week bovendien enkele speciale schotels, wijnen en bieren op het krijtbord boven onze open keuken.


De krijtbordgerechten van deze week (23 t/m 29 oktober) zijn:


Geroosterde kool met beurre blanc en oesterzwam, € 10

De moestuin van Villa Augustus brengt in dit jaargetijde volop witte, rode, savooie- en spitskool op. We snijden ze in stevige plakken, die vervolgens in de oven worden geroosterd. We serveren ze op een saus van beurre blanc en met twee soorten oesterzwammen, waaronder de zeer smakelijke koningsoesterzwam.