Kom slapen en eten in Villa Augustus of geniet van onze keuken thuis

23 oktober 2020

Ons restaurant blijft geopend voor iedereen die in Villa Augustus overnacht. Voor alle andere bezoekers is onze markt dagelijks tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van brood, taart, koffies, antipasti vari, pizza's, chutneys en andere gerechten om mee te nemen.


In het restaurant

Hotelgasten zijn in het restaurant heel de dag door welkom. Vanzelfsprekend voor het ontbijt, de lunch en het diner, maar tevens voor een drankje en een hapje tussendoor. De keuze aan groente-, vlees- en visgerechten op onze vaste kaart is onveranderd groot. Ook kunt tot laat in de avond verse pizza’s uit onze houtoven bestellen. Als te doen gebruikelijk vindt u elke week bovendien enkele speciale schotels, wijnen en bieren op het krijtbord boven onze open keuken.


De krijtbordgerechten van deze week (23 t/m 29 oktober) zijn:


Geroosterde kool met beurre blanc en oesterzwam, € 10

De moestuin van Villa Augustus brengt in dit jaargetijde volop witte, rode, savooie- en spitskool op. We snijden ze in stevige plakken, die vervolgens in de oven worden geroosterd. We serveren ze op een saus van beurre blanc en met twee soorten oesterzwammen, waaronder de zeer smakelijke koningsoesterzwam.


Zuurdesemtoast met koolrabi, burrata en walnoot, €10

Geroosterd walnotenbrood uit eigen bakkerij, gecombineerd met frisse, dungesneden koolrabi, een romige burrata en salade van jonge snijbiet, rucola en venkelloof.


Pizza met coppa, rauwe venkel en citroen, € 11

Onze houtovenpizza belegd met coppa uit Italië en venkel en citroen uit onze moestuin.

Speciale wijnen en biertjes

Ook op het krijtbord: twee tapbieren van het seizoen (VandeStreek Grapefruit, Kriek James) en vier geselecteerde natuurwijnen uit Frankrijk en Duitsland.


Villa Augustus thuis

Alle bovenstaande gerechten op het krijtbord kunnen ook worden afgehaald in onze markt. Dat geldt eveneens voor nog enkele andere pizzavarianten, voor onze kazen, de antipasti vari en voor de huisgemaakte charcuterie en diverse chutneys. Daarnaast kunt u tot 20.00 uur ook in de markt terecht voor groenten, fruit en kruiden, voor meeneem-koffies, brood, taart, koek, boeken en tal van verrassende cadeau-artikelen.  


Over uw en onze veiligheid

Uiteraard mag u erop rekenen dat we ook in Villa Augustus alle veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Dat betekent dat al onze personeelsleden mondkapjes dragen. Dat we hetzelfde van gasten vragen als ze niet aan tafel zitten. Dat we maximaal 30 personen tegelijk in het restaurant kunnen ontvangen. En dat we in het hotel, het restaurant en de markt de anderhalvemeter-regel respecteren.



  • Tuinkamer in Villa Augustus

    Tuinkamer in Villa Augustus

  • Annabel met nieuwe oogst uit de moestuin

    Annabel met nieuwe oogst uit de moestuin

  • Slapen in Villa Augustus

    Slapen in Villa Augustus

  • Pizza met venkel en coppa

    Pizza met venkel en coppa

  • Zuurdesem-walnotenbrood met burrata

    Zuurdesem-walnotenbrood met burrata