Koffie, thee & limonade om mee te nemen

1 mei 2020

Alle koffies die we in Villa Augustus serveren, zijn vanaf zaterdag 2 mei verkrijgbaar in onze markt zodat je er ook onderweg en thuis van kunt genieten. We verkopen ze zowel per beker als in een 250-grams bonenverpakking. 

Koffie uit Brazilië en Ethiopië

Lees hier meer over de Braziliaanse en Ethiopische smaken en de varianten (o.a. long black, espresso, macchiato, latte en flat white) waaruit je kunt kiezen. Prijs voor een beker vanaf € 2,50. De fullbody espresso-boontjes uit Brazilië kosten € 8,90 per zakje, de funky filter-boontjes uit Ethiopië € 9,85.

Siropen en munt- en gember/rozemarijnthee

Er is ook thee om mee te nemen, verse munt en gember/rozemarijn, die vaste gasten al kennen van ons restaurant. Hetzelfde geldt voor twee van onze huisgemaakte siropen, citroen en rabarber. Ze zijn nu ook verkrijgbaar in de markt in flesjes van 250 ml à € 5.


 Pizza's

Zolang de Corona-maatregelen van kracht blijven en ons restaurant dus gesloten is, kunnen liefhebbers van de pizza's van Villa Augustus deze dagelijks in onze markt afhalen vanaf 12.00 uur tot sluitingstijd. De keuken maakt vier variëteiten, alle voor de prijs van € 8,50:

- Pizza met tomatensaus en fior di latte.

- Pizza met tomatensaus, fior di latte en een pesto van daslook.

- Pizza met oesterzwammen van het Kwekersgilde uit Dordrecht en Achelse Blauwe,  blauwaderkaas uit de Belgische Kempen.

- Pizza met snijbiet uit de tuin en ansjovis uit het Spaanse vissersplaatsje L’Escala.