Aan de slag bij Villa Augustus?

29 juni 2022


Indra en Babette spelen samen in de A4, het vriendenteam van de Dordtse hockeyclub DMHC, maar ze zien elkaar ook wekelijks buiten het sportveld. Allebei hebben ze namelijk ook een bijbaantje in Villa Augustus. Indra staat op zondagen (en in schoolvakanties nog wat vaker) als medewerkster in onze markt. Babette werkt parttime in de keuken. 

De twee 17-jarige vriendinnen doen dat ook zó enthousiast dat we wel meer  jongeren van hun slag kunnen gebruiken. Vaste leveranciers voor onder andere vis, wild en fruitsappen hebben we in Villa Augustus natuurlijk al. Maar zou hockeyclub DMHC ook niet heel goed kunnen uitgroeien tot een ‘eigen adresje’ voor het aantrekken van leuk, enthousiast en slim personeel? 

Wij denken van wel! En dus hebben we op het DMHC-terrein een mooi reclamebord laten maken om meer hockeymeiden en -jongens voor een bijbaan in Villa Augustus te interesseren. De extra mond-tot-mondreclame nemen onze scouts Indra en Babette zelf wel voor hun rekening. ‘Het is écht veel leuker dan werken in de supermarkt!’, belooft Indra al op voorhand.