Nu ook online verkrijgbaar: de cadeaubon van Villa Augustus

17 juni 2021


Fijn om te geven en bijzonder om te krijgen. Verras je geliefde, een dierbaar familielid, een vriend(in) of collega met de Villa Augustus-cadeaubon. Behalve aan de hotelreceptie en in de markt is deze nu ook via de website verkrijgbaar.

Bestel de bon hier online en we sturen hem per omgaande in een e-mail (of desgewenst op papier en per post) aan je op. 

Je kunt op de waardecheque elk willekeurig bedrag laten zetten, met een minimum van € 5 en een maximum van € 250. Online betalen kan veilig met PayPal of Ideal.

Zelf blij gemaakt met een cadeaubon?

Ben je zelf blij gemaakt met onze digitale cadeaubon? Bewaar deze dan in je telefoon of in print en reken ermee af als je komt slapen, eten en/of winkelen in Villa Augustus. 

Je kunt de cadeaubon aanwenden voor al je betalingen in het hotel, de restaurants, de markt en voor de rondleidingen en rondvaarten die we aanbieden. Het tegoed op de bon blijft twee jaar geldig en kan dus ook gespreid over meerdere bezoeken aan Villa Augustus worden besteed.

De Villa Augustus-bon is er ook voor bedrijven en instanties die een meervoud ervan cadeau willen doen aan hun medewerkers. Neem hiervoor s.v.p. contact op met onze hotelbalie. Deze is te bereiken op telefoonnummer (078) 639 31 11.