Slapen in de toren, aan het water of in de tuin

25 mei 2020

 

Familiekamer 33

Niet een van de 45 kamers in Villa Augustus is hetzelfde. Voor zover we weten, hebben we in ons bestaan niet één hotelgast ontvangen die ze allemaal wel eens van binnen heeft gezien. De verrassing voor wat er achter de deur van bijvoorbeeld de Lantarenkamer, de kamer in de Geheime Tuin, een familie- of een tuinkamer kan worden aangetroffen, is dus voor iedereen gróót. En elke keer opnieuw. 

De Lantarenkamer met uitzicht op het Wantij

Een kijkje achter de deuren

Dat houden we eigenlijk graag zo. Maar voor deze ene keer neemt onze huisfotograaf Ries van Wendel de Joode je mee op een korte fotografische rondgang door enkele van onze gastenverblijven in de Watertoren, in de moestuin en in ons hotelschip de Admi, dat in het Wantij ligt afgemeerd. 


Waterkamer 48

Op 1 juni gaat het restaurant van Villa Augustus weer open. We schrijven er deze week meer over op dit blog. Het hotel is de afgelopen maanden ‘gewoon’ in vol bedrijf gebleven. Wie kwam overnachten, kon tot dusver gebruikmaken van onze roomservice, met ‘s ochtends een royaal ontbijt dat we ‘aan bed’ bezorgen, en ’s avonds een uitgebreid menu of een pizza uit onze houtoven.

Ontbijtservice 'aan bed'

Dineren in de Limonaia!

Vanaf maandag kunnen hotelgasten daarnaast óók dineren in de Limonaia van Villa Augustus. We hebben het sfeervolle winterverblijf van onze citroenbomen tijdelijk omgetoverd in een tweede restaurant! Ook daarover berichten we je deze week nog uitgebreider. Maar voor nu dus eerst een blik in onze hotelkamers. En... we hebben nog plek tijdens het aanstaande Pinksterweekend en in de junimaand. Reserveren kun je hier.

Kamer 4 

  • Kamer 18 in de Watertoren

    Kamer 18 in de Watertoren

  • Interieur van kamer 37

    Interieur van kamer 37

  • Ontbijtservice

    Ontbijtservice

  • Familiekamer in de tuin

    Familiekamer in de tuin

  • Kamer 15

    Kamer 15

  • Kamer aan de moes- en bloementuin

    Kamer aan de moes- en bloementuin

  • Tuinkamer 25

    Tuinkamer 25