Van de markt: rabarbertaartjes, antipasti en afhaal-pizza's

9 april 2020


Chefkok Arthur van Brug bereidt de ossobuco

Voor wie dit weekend iets speciaals op tafel wil zetten: de markt van Villa Augustus is ook tijdens de feestdagen ‘gewoon’ geopend en heeft alles in huis voor bijvoorbeeld een Paasbrunch thuis. Waaronder uit eigen bakkerij: onze traditionele rabarbertaartjes van de eerste lente-oogst uit de moestuin, een Paasstol en verschillende quiches. Ter opluistering van de Paastafel zijn er gemengde boeketjes met tulpen, narcissen, kievitsbloemen, vergeet-mij-nietjes en campanula’s.


Antipasti van de keuken

In de vitrines van de markt bieden we een ruime keuze aan antipasti om mee te nemen, zoals rauwe zwaardvis, gegrilde vis, gamba's, lasagne, ossobuco, huisgemaakte paté, kleine hapjes en salades. Ook de groenteschappen in de markt zijn weer gevuld met plukverse radijsjes, amsoi, paksoi, snijbiet, spinazie, schorseneren, daslook en andere kruiden. 


Afhaal-pizza's

Zolang de Corona-maatregelen van kracht blijven en ons restaurant dus gesloten is, kunnen liefhebbers van de pizza's van Villa Augustus deze dagelijks in onze markt afhalen vanaf 12.00 uur tot sluitingstijd. De keuken maakt vier variëteiten, alle voor de prijs van € 8,50:

- Pizza met tomatensaus en fior di latte, een koemelkmozzarella die heel mooi karamelliseert in de houtoven.

- Pizza met tomatensaus, fior di latte en een pesto van daslook.

- Pizza met oesterzwammen van het Kwekersgilde uit Dordrecht en Achelse Blauwe, de geroemde blauwaderkaas uit de Belgische Kempen.

- Pizza met snijbiet uit de tuin en de al even geroemde ansjovis uit het Spaanse vissersplaatsje L’Escala.


Puzzels in de markt

Koffie van Bitter and Real, boeken, puzzels en andere cadeau-artikelen

Ook na de Paasdagen kun je in de markt van Villa Augustus altijd terecht voor groenten, antipasti, pizza, koffiebonen van Bitter and Real, brood en patisserie, tuin- en cadeau-artikelen, zoals puzzels van groenten, fruit, insecten en de maan, en natuurlijk veel boeken. Onze markt is alle dagen van de week geopend van 8.30 tot 20.00 uur. 

In verband met de maatregelen die het RIVM voorschrijft, vragen we je bij drukte mogelijk om even buiten te wachten. Ook binnen in de markt graag anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren. We verzoeken je om de instructies van ons personeel op te volgen.  



 . 

  


  • Hij is er weer: rabarbertaart uit eigen bakkerij

    Hij is er weer: rabarbertaart uit eigen bakkerij

  • Nu om mee te nemen: houtovenpizza's à €8,50

    Nu om mee te nemen: houtovenpizza's à €8,50

  • Eerste lente-oogst in de groentewinkel

    Eerste lente-oogst in de groentewinkel

  • Souschef Barry met de snijbietenoogst

    Souschef Barry met de snijbietenoogst