Van de markt: rabarbertaartjes, antipasti en afhaal-pizza's

9 april 2020


Chefkok Arthur van Brug bereidt de ossobuco

Voor wie dit weekend iets speciaals op tafel wil zetten: de markt van Villa Augustus is ook tijdens de feestdagen ‘gewoon’ geopend en heeft alles in huis voor bijvoorbeeld een Paasbrunch thuis. Waaronder uit eigen bakkerij: onze traditionele rabarbertaartjes van de eerste lente-oogst uit de moestuin, een Paasstol en verschillende quiches. Ter opluistering van de Paastafel zijn er gemengde boeketjes met tulpen, narcissen, kievitsbloemen, vergeet-mij-nietjes en campanula’s.


Antipasti van de keuken

In de vitrines van de markt bieden we een ruime keuze aan antipasti om mee te nemen, zoals rauwe zwaardvis, gegrilde vis, gamba's, lasagne, ossobuco, huisgemaakte paté, kleine hapjes en salades. Ook de groenteschappen in de markt zijn weer gevuld met plukverse radijsjes, amsoi, paksoi, snijbiet, spinazie, schorseneren, daslook en andere kruiden.