Het programma van Villa Augustus
Het programma van Villa Augustus
  • Oud en Nieuw in Augustus Oud en Nieuw in Augustus
  • Groovy Gents Groovy Gents
  • New Phoenix Ensemble New Phoenix Ensemble

Oud & Nieuw in Augustus

Oudejaarsavond en Nieuwjaarsochtend is er livemuziek bij Villa Augustus.

Op de laatste dag van het jaar 2022 is er vanaf 21.00 uur tot 01:00 uur livemuziek van de Groovy Gents. Met twee gitaren, contrabas en een beat spelen de Groovy Gents, strak in het pak, covers uit de jaren 50 tot 90, voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Na 24.00 uur even dansen bij de leestafel…?


Nieuwjaarsdag is er een ontbijtbuffet van 9.00 - 12.00 uur.
Het buffet bestaat uit belegde croissants, yoghurt met granola, fruit van het seizoen, salades, geroosterde groenten, belegde zuurdesemboterhammetjes, zoete en hartige gerechten uit eigen bakkerij. Inclusief filterkoffie of thee van het buffet, gefilterd bruiswater, sap en huisgemaakte siroop.

€ 17,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar halve prijs

Naast het ontbijtbuffet kunt u extra gerechtjes van de ontbijtkaart bestellen, zoals ricotta-pancake of zuurdesemtoast met beleg van het seizoen.

Tijdens het ontbijt is er vanaf 9.30 uur livemuziek van het New Phoenix Ensemble, opgericht door Letizia Elsa Maulà en Sylvia Cempini. Wat begon als een trio, groeide uit tot een collectief van internationale musici met veelzijdige programma's in wisselende formaties. Onder leiding van een viool, klarinet en cello.