Het programma van Villa Augustus
Het programma van Villa Augustus
  • Ei ! Ei ! Ei ! Ei !
  • Ei !  Ei ! Ei ! Ei !

Boekpresentatie Ei! Ei! Geerten Ten Bosch & Harriët van Reek 

‘Ei! Ei! De wonderlijke reis van twee eieren en een poppenkast’

Harriët van Reek en Geerten Ten Bosch, beiden tekenaar, vormgever, theatermaker en beeldend kunstenaar, presenteren in het paasweekeinde hun experimentele prentenboek Ei! Ei!  Een prentenboek over vriendschap en durf, waarin je uitgedaagd wordt goed te lezen en kijken. Het is een absurdistisch en associatief verhaal over twee eiervrienden die met eiervoeten aan hun eierbenen de wijde wereld intrekken, een wereld waar alles mogelijk is en de verbeelding geen grenzen kent. Een poppenkast drentelt achter hen aan. 

Op de presentatie laten ze de ontstaansgeschiedenis van het boek zien en horen, doorspekt met beelden maar ook geluidsmateriaal: de spiksplinternieuwe podcast die bij het boek hoort van geluidskunstenaar Anne Wellmer uit Den Haag. De ongetwijfeld originele boekpresentatie in de Wantijzaal is vrij toegankelijk, kom op tijd! De tentoonstelling in Galerie Herfst laat de originele collages zien, aangevuld met keramiek en andere ei-dingen.

Datum: zaterdag 31 maart
Aanvang: 16.00 uur
Locatie: Wantijzaal
Toegang: Gratis (kom op tijd!)
Adres: Oranjelaan 7, 3311 DH Dordrecht

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de culturele activiteiten van Villa Augustus? Laat het ons even weten via info@villa-augustus.nl.

Klik hier voor het complete programmaoverzicht.